konferens & kickoff

Mötet i fokus

Vi erbjuder konferens- och kickoffmöjligheter för er med höga krav på upplevelse, service och miljö. Glöm oinspirerade konferensrum och tråkiga möbler. I vår lada kan ni konferera både på loftet och i kostallet – självklart med tillgång till modern teknik. Eller varför inte ha en kickoff i en miljö som lämpar sig för såväl fina middagar som roliga aktiviteter i full fart. Oavsett vilket – vi lovar er ett minnesvärt besök.

Hos oss finns allt som behövs för en lyckad konferens och kickoff. Kom till oss och få ny energi, bygg gemenskap och koppla av tillsammans. Här hittar ni den perfekta balansen mellan puls och avkoppling.

Offert & bokning av konferenspaket

Välkomna med era förfrågningar och bokningar till
beatrice@uddetorpsateri.se
0738 – 07 81 30

Våra lokaler

Kostallet

Vårt mysiga kostall har plats för upp till 60 konferensgäster. Vi möblerar efter era önskemål och tillhandahåller modern teknik för både ljud och bild, perfekt för föreläsningar och utbildningar.

Mangårdsbyggnaden

Med plats för upp till 14 personer är Mangårdsbyggnaden optimal för gruppdiskussioner och enskilda samtal. Här sitter ni i inspirerande miljöer där kreativiteten får vara i fokus.

Loftet

Under sommaren är Loftet en populär plats för konferenser och teambuilding. Vi möblerar efter era önskemål och har all teknik som behövs för en lyckad presentation eller föreläsning.

Loftet

Under vår och sommar är loftet en populär plats för konferenser och team building. Vi möblerar efter era önskemål och har all teknik som behövs för en lyckad presentation eller föreläsning.

Våra konferenspaket

I våra mötespaket ingår alltid konferens- eller möteslokal med modern teknik för ljud och bild. Frukt och vatten finns tillgängligt under hela dagen och till kaffet serveras både frallor och kakor.

I kombination med ert möte eller konferens kan ni med fördel välja mellan ett antal aktiviteter för att hålla energin uppe och stämningen på topp hela dagen.

Konferenspaket

Mötet i fokus

KOSTALLET 10–30 pers.
För prisuppgift maila till beatrice@uddetorpsateri.se

Ingår: Förmiddagsfika, lunchbuffé, ekologiskt kaffe/thé och kaka. Eftermiddagsfika med kaka. Frukt och vatten finns tillgängligt under hela dagen.

MANGÅRDSBYGGNADEN 10–14 PERS.
För prisuppgift maila till beatrice@uddetorpsateri.se

Ingår: Förmiddagsfika, lunch serverad på tallrik, kaffe och ett litet bakverk som dessert. Eftermiddagsfika i form av säsongens bakverk med topping. Frukt och vatten finns tillgängligt under hela dagen.

Hälsosam

KOSTALLET 10–30 pers.
För prisuppgift maila till beatrice@uddetorpsateri.se

En konferens i hälsans tecken. Vi serverar hälsosam för- och eftermiddagsfika samt nyttig lunch i form av buffé. Under förmiddagsfikan serverar vi bland annat grovt bröd, ekologiskt kaffe/thé, yoghurt med ekologisk sockerfri granola och Kombucha-shot med varierande smaker. Till eftermiddagskaffet serveras nyttig dessert. Frukt och vatten finns tillgängligt under hela dagen.

MANGÅRDSBYGGNADEN 10–14 PERS.
För prisuppgift maila till beatrice@uddetorpsateri.se

En nyttokonferens i hälsans tecken. Vi serverar hälsosam förmiddagsfika med bland annat nypressad juice, yoghurt med ekologisk sockerfri granola och nyttigt bröd. Lunch serveras på tallrik och eftermiddagsfikan består av en nyttig dessert tillsammans med ekologiskt kaffe/thé. Frukt och vatten finns tillgängligt under hela dagen.0

Kombinera mötet med

Kropp och själ

Slappna av i vår vedeldade bastu och badtunna belägen vid sjön. 2995,-, om fler än 8 deltagare 3500,- inklusive handdukar och eldare i 3 timmar innan aktiviteten börjar. Bastukorg med dryck + snackshink beställs på plats enligt barens prislista.

Lerduveskytte

Är du pricksäker? Rolig aktivitet för 10-14 deltagare där vi har säkerhetsgenomgång följt av träningsskott och tävling. 3500,- per grupp inklusive ledare, skott och duvor. Kombineras i fördel med vår korvgrillning.

Korvgrillning

Vi grillar högrevskorv som serveras i briochebröd med hemlagad ketchup, senap och kumminfräst surkål i smör. Kombineras i fördel med lerduveskytte. 195,- per person.

Kampen runt sjön

En promenad runt vår sjö fylld med olika tävlingsmoment längs vägen, där ni måste samarbeta som grupp för att lösa stationerna. Frisk luft och roliga samarbetsövningar. 2400,- per sällskap.

Hinderbana

Här måste gruppen samarbeta för att passera alla hinder. Aktiviteten passar alla som gillar att vara aktiva och kräver ombyte till oömma kläder. Utmana varandra till att passera alla hinder på kortast möjliga tid. 199,- per person.

Sinnesro & harmoni

Att lära sig slappna av och känna harmoni är en viktig del för att hitta rätt fokus och kunna ta bra beslut. Ni kan välja att starta dagen med andnings- och avslappningsövningar, eller så avslutar ni er konferens med ett stillsamt yoga- eller Qigongpass. Pris 2500,- per grupp.

Offert & bokning av konferenspaket

Välkomna med era förfrågningar och bokningar till
beatrice@uddetorpsateri.se
0738 – 07 81 30