Aktiviteter

Något för alla

Vi erbjuder flertalet aktiviteter som är bokningsbara tillsammans med våra konferenspaket. Vi tillhandahåller även utvalda aktiviteter för privata sällskap. Varför inte kombinera mötet eller workshopen med lite aktiviteter i den friska luften – eller samla kompisgänget och ha en trevlig kväll tillsammans?

Bokningsbara aktiviteter

Grilla som en mästare

Bli Kung eller Drottning vid grillen! Vår köksmästare lär dig bemästra grillen och lär ut tips och tricks inför sommarens grillsäsong. Tillsammans tillagar vi grillens goda tillbehör att imponera med så som sallader, såser och marinader. Vi avslutar kvällen med en härlig middag med speciellt utvalda viner. Alla deltagare får egen kockmössa, förkläde, kompendium med recept. Välkomstdrink vid ankomsten och 2 öl/glas vin till varmrätten med mixed grill från lokala leverantörer. Vad sägs om av avrunda middagen med en supersmarrig dessert? Går att beställa, säg till vid bokning. Vid önskemål kan vi även tillhandahålla klimatsmart grillning med veganska alternativ. Vid prisförfrågningar, vänligen maila.

Vinprovning

Välj mellan tre olika paket med noggrant utvalda viner. Till provningen serveras vårt hembakta surdegsbröd och jungfruolivolja. Bokningsbart måndag-torsdag. 10–14 deltagare. Vinprovningen pågår ungefär 90 minuter. Utvalda ostar och chark finns som tillval. Vid prisförfrågningar, vänligen maila.

Matlagning

Laga mat med ett riktigt proffs. Tillsammans med vår köksmästare lagar ni en säsongsanpassad 3-rättersmiddag med fisk, kött, vegetariskt eller veganskt. Vi provar ut de mest finstämda vinerna för varje rätt. Hela sällskapet får egen kockmössa, förkläde och kompendium med menyn. Vi serverar välkomstdryck samt 2 glas öl/vin under matlagningen och 3 glas vin till middagen. Bokningsbart för sällskap mellan 10-14 personer. Aktiviteten pågår i ungefär 3,5 timmar. Ta med vännerna eller kollegorna och låt dig förföras av en lyxig meny som ni själva är med och skapar. Vid prisförfrågningar, vänligen maila.

Korvgrillning

Vi grillar högrevskorv som serveras i briochebröd med hemlagad ketchup, senap och kumminfräst surkål i smör. Mineralvatten, ekologiskt kaffe och hembakad bulle ingår. Samla gänget och njut av en god måltid ute i natursköna miljöer. Korvgrillningen passar perfekt som aktivitet i kombination med vårt lerduveskytte. Pris från 195,- per person. Aktiviteten tar ungefär 60 minuter och är bokningsbar för 10–14 deltagare.

Kropp och själ

Slappna av i vår vedeldade bastu och badtunna belägen vid sjön. Vi står för handdukar och städning och vi värmer upp bastun och badtunnan under tre timmar innan aktiviteten. Pris från 2995,-, om fler än 8 deltagare 3500,-. Bastukorg med dryck + snackshink beställs på plats enligt barens prislista. Perfekt att avsluta med efter en fysisk aktivitet eller som uppvärmning inför vinprovningen.

Lerduveskytte

Prova din träffsäkerhet i lerduveskytte. Vi har säkerhetsgenomgång innan vi tränar med 5 skott var. Sedan håller vi en tävling mellan gruppen med ytterligare 15 skott per person. Pris från 3500,- per grupp inklusive ledare, skott och duvor. För 10–14 deltagare. Lerduveskyttet pågår ungefär i 1,5 timme och bokas med fördel i kombination med vår uppskattade korvgrillning i naturskön miljö. Bokningsbart måndag–torsdag.

Hinderbana

Runt vår egna lilla sjö och i skogen som omger säteriet har vi byggt upp en hinderbana bestående av 23 hinder. Uppgiften är att ta sig runt banan på kortast möjliga tid tillsammans som grupp. Hinderbanan kräver ombyte och passar den aktiva som vill ha en rolig fysisk utmaning. Från 6 upp till 40 deltagare. Pris från 199,- per person + aktivitetsledare 1800,-. Vid grupper över 14 personer krävs två aktivitetsledare.

Sinnesro & harmoni

Att lära sig slappna av och känna harmoni är en viktig del för att hitta rätt fokus och kunna ta bra beslut. Ni kan välja att starta dagen med andnings- och avslappningsövningar, eller så avslutar ni er konferens med ett stillsamt yoga- eller Qigongpass. Eller vice versa om ni hellre vill det. Alla våra pass och gruppövningar är lättsamma och kräver inget ombyte. Aktiviteten tar mellan 40-60 minuter och hjälper er att komma i rätt sinnesstämning, samtidigt som det boostar er kraft och mentala kapacitet. Pris från 2500,- per grupp inkl. instruktör.

Kampen runt sjön

I kampen runt sjön löser ni kluriga uppgifter tillsammans och får frisk luft och promenad på köpet. Ingen av stationerna går att lösa utan att gruppen samarbetar. Roliga och utmanande aktiviteter i en naturskön miljö kring vår lilla sjö utlovas. Vintertid kör vi istället ”Kampen på loftet” på vårt loft där det ej är vinterbonat. Aktiviteten passar alla och bokas med aktivitetsledare för att alla ska kunna fokusera till hundra procent på uppgiften. Pris från 2400,- per grupp + aktivitetsledare 1800,-. Vid grupper över 14 personer krävs två aktivitetsledare.

Bokning - privata sällskap

Välkomna med era förfrågningar och bokningar till beatrice@uddetorpsateri.se

Bokning - konferenspaket